Bon vespre nins i nines!!
Com va tot per Menorca, o per allà on esteu passant aquestes vacances? Esper que molt, però que molt bé i que el Pare Noel us hagi portat algunes cosetes, els que li feis carta. Els demés, encara haureu d'esperar als Reis Mags.
D'aquí poquet començarem un nou any, el 2012, i us desig el millor per aquest nou començament: salut, amor, i ganes d'aprendre moltse coses noves!!!
Bones Festes a tots i a les vostes famílies. Bon començament d'any 2012!!!!
Ja convertits en vertaders víkings, iniciem un nou projecte basat en el món de les larves de granota i les granotes. I com sempre, un poquet de tot!!

LA CLASSE
Cercar en aquest blog
dimarts, 27 de desembre del 2011
LES PASTES DE TÈ... I EL DARRER DIA DE CLASSE ABANS DEL NADAL
Ja sabeu que el dia 22 de desembre els alumnes de segon cicle van cuinar unes delicioses pastes de tè que van triomfar. Ja són tots un experts en això de l'elaboració de dolços. Per si algú no es recorda de la recepta us l'adjunto perquè pugui experimentar i gaudir a casa. Jo ja n'he tornat a fer i aquest cop, a la massa, hi he mesclat bolletes de xocolata i el resultat és per provar-ho... ñam!!
INGREDIENTS
1 vermell d'ou
250 gr mantega
140 gr sucre
300 gr farina
1 culleradeta de sal
1 culleradeta d'essència de vainilla
PREPARACIÓ
Es barreja en un bol la mantega, el sucre, el vermell d'ou i l'essència de vainilla, fins que agafi una textura uniforme. Després s'afegeix, poc a poc, la farina i la sal. Es va barrejant fins que la massa es torna consistent i no es cruixeix. Així, ja podrem, amb el "rodillo", estirar la massa i anar marcant les figuretes amb els motlles que tinguem. Un cop llestes les pastes, es posaran a la reixa del forn a temperatura mitja (180ºaprox) durant uns 13-15 minuts. Quan les puntes de les pastes es posen dauradetes és un indicador de que comencen a estar fetes.
NOTA: L'essència de vainilla no és necessària per desenvolupar la recepta. Jo la vaig refer sense tenir-ne i no alterà el resultat.
Si hi ha cap dubte, ja ho sabeu... correu electrònic ;)
Finalment, les fotografies del gran dia!!!!
INGREDIENTS
1 vermell d'ou
250 gr mantega
140 gr sucre
300 gr farina
1 culleradeta de sal
1 culleradeta d'essència de vainilla
PREPARACIÓ
Es barreja en un bol la mantega, el sucre, el vermell d'ou i l'essència de vainilla, fins que agafi una textura uniforme. Després s'afegeix, poc a poc, la farina i la sal. Es va barrejant fins que la massa es torna consistent i no es cruixeix. Així, ja podrem, amb el "rodillo", estirar la massa i anar marcant les figuretes amb els motlles que tinguem. Un cop llestes les pastes, es posaran a la reixa del forn a temperatura mitja (180ºaprox) durant uns 13-15 minuts. Quan les puntes de les pastes es posen dauradetes és un indicador de que comencen a estar fetes.
NOTA: L'essència de vainilla no és necessària per desenvolupar la recepta. Jo la vaig refer sense tenir-ne i no alterà el resultat.
Si hi ha cap dubte, ja ho sabeu... correu electrònic ;)
Finalment, les fotografies del gran dia!!!!
Etiquetes de comentaris:
FOTOGRAFIES,
NADAL,
recepta
Les fotos de dia 21 de desembre de 2011.
Aquí podeu veure als fillets mostrant orgullosos les postals nadalenques que cadascun d'ells va fer. Van sortir totes precioses!!! Què opineu vosalres??
Etiquetes de comentaris:
FOTOGRAFIES,
NADAL
Subscriure's a:
Missatges (Atom)