Ja sabeu que el dia 22 de desembre els alumnes de segon cicle van cuinar unes delicioses pastes de tè que van triomfar. Ja són tots un experts en això de l'elaboració de dolços. Per si algú no es recorda de la recepta us l'adjunto perquè pugui experimentar i gaudir a casa. Jo ja n'he tornat a fer i aquest cop, a la massa, hi he mesclat bolletes de xocolata i el resultat és per provar-ho... ñam!!
INGREDIENTS
1 vermell d'ou
250 gr mantega
140 gr sucre
300 gr farina
1 culleradeta de sal
1 culleradeta d'essència de vainilla
PREPARACIÓ
Es barreja en un bol la mantega, el sucre, el vermell d'ou i l'essència de vainilla, fins que agafi una textura uniforme. Després s'afegeix, poc a poc, la farina i la sal. Es va barrejant fins que la massa es torna consistent i no es cruixeix. Així, ja podrem, amb el "rodillo", estirar la massa i anar marcant les figuretes amb els motlles que tinguem. Un cop llestes les pastes, es posaran a la reixa del forn a temperatura mitja (180ºaprox) durant uns 13-15 minuts. Quan les puntes de les pastes es posen dauradetes és un indicador de que comencen a estar fetes.
NOTA: L'essència de vainilla no és necessària per desenvolupar la recepta. Jo la vaig refer sense tenir-ne i no alterà el resultat.
Si hi ha cap dubte, ja ho sabeu... correu electrònic ;)
Finalment, les fotografies del gran dia!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada